عادل چه کاری برای شما میکند؟


آیا شما از بار مسئولیت و تمامی مفاد قراردادها و توافقنامه هایی که امضاء می کنید آگاهی دارید؟
آیا قوانین جدید چک و برات را مطالعه کردید و آیا میدانید قواعد آن چگونه است؟
شما در مواجه به سوالات و مشکلات حقوقی خود چگونه رفتار می کنید یا اولین کاری که می کنید چیست؟
آیا شما هم معنی “خیار غبن” و اصطلاحات حقوقی را نمی دانید؟

عادل فاصله یک به یک و اختصاصی شما با یک متخصص حقوقدان را کوتاه تر می کند.
این تلاش نیازمند همت و یاری همگانی است تا بتوانیم از ایجاد مشکلات قانونی برای خودمان جلوگیری کنیم.
زمینه هایی که از عادل میتوانید کمک بگیرید.

دادگاه خانواده
به موجب قانون حمایت خانواده برای رسیدگی به امور و دعاوی خانوادگی، دادگاه اختصاصی خانواده ایجاد شدهاست. به موجب ماده ۴ قانون حمایت از خانواده؛ رسیدگی به دعاوی مربوط به 18 مورد مشخص شده از قبیل جهیزیه، مهریه و نفقه در صلاحیت دادگاه خانواده قرار دارد.
دادگاه کیفری
در دادگاه عمومی کیفری با حضور رئیس شعبه یا دادرس؛ پس از انجام تحقیقات و تعقیب متهم در دادسرا که منجر به صدور کیفرخواست میشود، در صورت احراز جرم متهم به منتهی به صدور حکم مبنی بر مجازات مجرم و در صورت حصول بیگناهی حکم بر برائت متهم صادر میگردد.
دادگاه اقتصادی
بررسی به دعاوی حقوقی و مدنی در دادگاه های حقوقی نیازمند ارائه دادخواست می باشد که تابع ضوابط و شرایط مربوط به خود است. تقسیم بندی حوزه های رسیدگی متناسب با صلاحیت شعبه عمومی بوده و بر اساس اصل حاکم بر دعاوی، می باید در محل اقامت خوانده اقامه گردد.
ثبت اسناد و مستقلات
حقوق ثبت اسناد و املاک، مجموع قوانین و مقررات مربوط به ثبت اسناد و املاک است که با توجه به مفاد قانون، اسناد مربوط به عقود و معاملات راجع به املاک و حقوق مربوط به املاک الزاما باید در ادارات ثبت و دفاتر اسناد رسمی به ثبت برسند. ثبت املاک برای محفوظ بودن مالکیت صاحبان حقوق، برقراری نظم مالیاتی و ایجاد امنیت قضایی مالک است.
مالیات و ثبت شرکتها
مالیات انتقال بخشی از درآمدها یا سود فعالیتهای اقتصادی است به دولت برای خدمات می باشد. مالیات مستقیم از درآمد یا دارایی افراد حقیقی/حقوقی اخذ میشود و بر سود یا ثروت و امثال آن تعلق میگیرد. مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر مصرف است که بر حسب درصدی از ارزش کالا و خدمات مشمول دریافت میشود.
ارث و انحصار وراثت
طبق مواد ۸۶۱ به بعد قانون مدنی سال ۱۳۰۷، اشخاصی که قانون آنها را به ترتیب تقدم به عنوان جانشینان متوفی نام برده؛ ورثه هستند که پس از طی مراحل انجام مقررات مربوطه، دارایی متوفی بطور رسمی و مطابق سهمالارث آنها تقسیمپذیر است. همچنین اگر بدهی شخص متوفی بیش از دارایی او باشد نیز به نسبت سهم الارث به عهده ورثه میباشد.